Facilities japoneses

Us volem presentar uns productes nous. Ultimament us he proposat fer talls per sushi del salmó o tonyina i l’acceptació ha estat molt bona. Per això hem cregut oportú fer unes FACILITIES JAPONESES, per que us pugueu fer vosaltres els nigiris o sashimi a casa. Com que tots quan fem sushi a casa congelem el peix abans de consumir-lo, hem cregut oportú preparar les bosses i cogelar-les nosaltres a les nostres cameres de -40ºC. i enviar-vos-les a casa congelades. Sols haureu de deixar-les descongelar, i aixugar la mica de liquid que pugui haver dins la bosa per efecte del buit. Veureu que la tonyina pot canviar una mica de color, va tirant a fosc, es normal.

Hem pensat en tres productes, pero amb alguna diferencia respecte als que estem fen habitualment.

Tonyina Yellow Fin, bitxos molt grans, tall central, sense cap beta. Full equip !!!

Salmó d’Escocia, peces de 8 o 9 kg, també sols lloms centrals, color impresionant !!!

Corball de costa, dels de 8 a 10 kg, també sols el llom, carn blanca i suau !!!

Les bossetes de SUSHI serán per a 2/3 persones (16 talls):

Facility per Sushi de tonyina.

Facility per Sushi de salmó.

Facility per Sushi de corball.

Alga NORI per a Makis (10 llàmines).

De la mateixa manera, amb les parts mes meloses, de la part de la ventresca, us prepararem, també per a dues persones, els daus petits per fer tartar, dels mateixos productes.

Les bossetes de TARTAR seràn per a 2 persones:

Faclity per Tartar de tonyina.

Faclity per Tartar de salmó.

Faclity per Tartar de corball.