Bàsics

Els nostres Bàsics

Galls de 500 grs o 700 grs, filets mes petits, bona mida pels nens i per la gent gran. Enfarinat i fregidet. Sense espines.

Galls d’1 kg +, filets mes grans, bon tamany per fer Orly, trossos grans, real fish fingers, amb farina de galeta.

Cues de rap de San Vicente de la Barquera peix espectacular, es el Kelly de les cues de rap.

Palangre del nord, per a mi, el millor son les supremes o els filets sencers. Proveu al forn amb fruits secs i pinyons torradets.

Llenguado de costa de ració, de 200/300 grs, ideal per la planxa, o gran, de 300/400 grs, perfecte per fer-ne filets.

Llenguado de França 250 grs. Una molt bona opcio, gran i be de preu. Peix de petit bateau d’un dia de pesca.

 

Els bons de la clase

Calamarcet de costa, dolç i tendre. Mig kilo per dues persones. Ceba i xup xup. Possa una mica de sal, sino surt extra dolç!!!!

Calamars de costa. A aros per fer a la romana, o farcits amb verduretes i sobrasada !!!

Sipia de costa tendra. A tires tant per fer a la planxa, es fa mes rapid i per les quatre bandes, o per fer enfarinada i fregida com les “rabas”!!!

Lloms de bacallà d’Islàndia de primera congelació. Lloms gruixuts amb presencia.

Supremes de bacallà individuals. Mes fines, mateixa qualitat. Un bàsic per tornar a omplir congelador. Amb ceps i ceba caramelitzada están de mort !!!

Supremes de salmó d’Escòcia. Salmó diferent al norueg, ja ho sabeu. Filet de salmó sencer d’1.5 kg, sense espines d’1’5 kg aprox, per marinar o fer sencer a la brasa. Probeu amb la mostassa dolça de l’IKEA.

Turbó de piscina d’1.5 kg. Sencer, marcat, a rodanxes, a mitjes rodanxes o a filets pels mes mandrosos. Us podeu menjar la pell. No falla mai!!!